Uita-te la viata prin parbriz,nu prin oglinda retrovizoare…

Pace si Iubire

(PGL & ESL ) Un nou nivel ! – FIFA 10 – octombrie 31, 2009

Dragi gameri din toata tara , nu v-ati saturat sa jucati FIFA pe site-uri fantoma , la care vi se promit anumite premii si nu se acorda ?!?!
Incercati si voi sa ajungeti la un alt nivel , bineinteles care doriti sa evoluati in fifa si sa jucati la un nivel profesionist .
Va recoamand doua site-uri profesioniste unde puteti evolua la un nivel pro , si puteti castige multe premii .
1. http://fifa.pgl.ro CAMPIONATUL NATIONAL DE FIFA

Prezinta la inscrierea fiecarui sezon o taxa de 30 RON + jocul original FIFA 10 pentru Divizia A si jocul crack-uit Diviza B-C . O echipa poate fi alcatuita din minim 3 jucatori si maxim 5 . Sistem de dasfasurare este 3vs3 (fiecare cu fiecare) . Puteti juca de acasa sau din orice parte doriti , numai ca la inceputul sezonului trebuie sa trimiti ip-ul adminului de unde vei juca tot sezonul , plus mici exceptitii . Premile depinde de numarul de clanuri inscrise , in general vor fi premii de aproximativ 20 milioane . Inscriindu-te in aceasta liga vei avea sansa sa concurezi in calificarile pentru concursul WCG ( World Cyber Games ) ce va avea anul acesta in Los Angeles . Competitia va avea un parcurs on line cat si unul off line . Castigatorul competitiei , va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Fifa . In anul 2008 jucatorul echipei neXtPlease! „BeBe„a reusit sa castige aurul , adjudecandu-si premiul de 14.000 $ + premi hardware premi hardware .

Videoclip Finala WCG 2006 @ Monza , Italia ( un videoclip excelent ) :

Poza PGL WCG RO 2009 @ Forte Constanta

wcg_romania_2009_20090913_1002946515

Poza Finala WCG 2008 @ Germania

wcg2008_20090213_1663476818

2. http://esl.eu/ Electronic Sports League
Un site dedicat numai gamingului . Prezinta aproximativ toate jocurile intersante ce pot fi juca on line , dar sa vorbim despre FIFA .
Inscrierea pe acest site este gratuita , tot ce trebuie sa ai este jocul original !!!
Exista competitii romanesti cat si europene . Existe un ladder romanesc si unul european , unde toti jucatorii pleaca de la 1000 de pct . Aicea ai sansa sa te antrenezi cu jucatori consacrati romani cat si cu cei straini din Germania , Austria , etc si sa te faci remarcat . In plus exista alte lucruri mult mai serioase cum ar fi numeroasele cupe , cu multe premii gen EPS ( ESL Pro Series ) , EAS ( ESL Amateur Series) , EMS ( ESL Major Series ) , Balkan League + mule alte cupe organziate de sponsorii site-ului ( Intel , Razer , Bitdefender , Flanco , ProSport , Radio21 ) . Pe acest site se afla adevarata ECHIPA NATIOANALA DE FIFA , care au reust in anul 2008 sa castige bronzul la finalele campionatului european de fifa ( ENC – European Nation Champions ) disputat in Leipzig , Germania .
Va prezint un link pentru Ghidul Incepatorului ! . Intra si descopera din nou placerea de a juca fifa .

Videoclip Finalele EPS @ Discovery , Bucuresti :

Poza Finalele EPS @ Discocery , Bucuresti :

poze_eps_finals_iii_20090630_1073805380

Pentru orice fel de detalii , contractati-ma la adresa de mail : radu_65@yahoo.com , sau pe messenger la id-ul : deco_constantin

Reclame
 

One Response to “(PGL & ESL ) Un nou nivel ! – FIFA 10 –”

  1. decofifa Says:

    Va astept pe mess pentru detali !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s