Uita-te la viata prin parbriz,nu prin oglinda retrovizoare…

Pace si Iubire

Facultatea… februarie 14, 2010

Filed under: Lifepampam — decofifa @ 00:29
Tags: , , , , ,

„Bine ati venit la facultate…

…pacat ca nu o terminati „.

Ce este facultatea de fapt , cu ce ne ajuta ea in viata , pentru ce ne ducem la facultate ?  am sa incerc sa va raspund in cateva randuri parerea mea .

Pam Pam termin bacu` totu bine pana atunci , parintii vad in tine un copil foarte destept , normal dupa ce iei peste 9 in bacalaureat , dupa ce copiezi pe rupte , n-au ce zice … sunt mandrii. In fine sa eliminam partea  cu bacu` ca nu despre asta vorbeam .

Deci ce e facultatea pentru mine , cu ce ne ajuta si pentru ce o facem ?

Un loc „pasnic” unde dintr-o data cunosti foarte multa lume din diferite parti . Etapa principala e sa-ti gasesti un anturaj , cateva colege cu care sa tii legatura , ca sa te ajute pe viitor cu examenele , laboratoare si prostii d’astea . Dupa ce ai gasit toate astea zici GATA . Trebuie sa fiu serios semestru asta sa n-am restante , sa nu vada parintii ca merg degeaba la facultate , ca-mi pasa ! Dar , un mare DAR , deodata iti dai seama ca ai ales un anturaj dezavantajos dar foarte placut pentru viata din afara facultatii . Stai cu ei pana dimineata … nu dormi te duci direct la facultate , petreceri , golanii si tot feluri de cacaturi care n-au treaba cu facultatea . Colegele care credeai ca o sa te ajute , in timpul examenelor se prefac ca nu te cunosc , ca n-au timp … pentru ca petrec jumate din zi la invatat si jumate din zi cu prietenul lor .  Macar e frumos , zici ca n-ai fost la facultate sa te plictisesti .

Multe persoane zic ca daca e sa faci o faculte , o faci ca sa ai un viitor in viata . Aceasta varianta e adevarata 50 % . Oamenii competenti care termina o facultate incarca sa-si caute de munca si de obicei acea munca e total diferita de ce-au invatat ei in facultate . Exemplu el sau ea termina facultatea de inginerie . O facultate foarte grea cu multi ani de munca , mai multi decat cei 4 care sunt obligatorii  ca sa o termini ca deh… anturaju`, mai pierzi un an , etc . Asa termini o facultate care te-ai chinuit din toata puterea ta sa o faci … si in loc sa devii inginer , ti-ai gasit de lucru la banca . Mai sunt oameni care termina facultatea si stau relaxati acasa asteptand parca sa-i sune cineva sa le zica daca vor sa se aganjeze . Eh totusi e mai bine sa traiesti pe banii parintilor,  nu ?

Hmm, mi-a ajuns sa scriu despre FACULTATE ! Maine am examen asa ca mult succes !

Reclame
 

2 Responses to “Facultatea…”

  1. brici Says:

    aide plt cate greseli bah:)))…cate dezacorduri….ehe si cate virgule….apropo mai bune punct…in rest …bring the weed =)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s